به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید هاشمی نژاد بهشهر گفت: رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان از جمله برنامه های سند راهبردی مهارت و فناوری است که با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی کلیه مهارت آموختگان قبول شده در مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی صورت می گیرد.
علی مهدی پوربا بیان اینکه ۳13 نفر مهارت آموخته مرکز فنی و حرفه ای بهشهر در ۲۶ دوره آموزشی پارسال رهگیری اشتغال شد افزود: از این تعداد 84 نفر مشغول به کار شدند.
وی گفت: در رهگیری صورت گرفته از وضعیت اشتغال این افراد، 50 نفر به خاطر کمبود فرصت شغلی و نداشتن سرمایه کافی و 22 نفر به دلیل پایین بودن دستمزد،ضعف آموزش مهارتی و رغبت نداشتن به شغل پیشنهادی تاکنون موفق به اشتغال نشدند.
وی افزود: رشته های برق ، جوشکاری، پرورش قارچ دکمه ای بیشترین میزان اشتغال را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه مهمترین عامل بیکاری نیروی کار در شهرستان بهشهر کمبود فرصت های شغلی و نبود سرمایه کافی شناسایی شده است گفت: بهبود فضای کسب و کار ، اعطای تسهیلات اشتغال زایی کم بهره و بلند مدت در بخش صنعت و بخش مشاغل خانگی می تواند بهترین راهبرد در بهبود وضعیت اشتغال باشد.
وی تأکید کرد : با استفاده از خدمات راهنمایی و مشاوره آموزشی ، شغلی و حرفه ای ، افراد به سوی یادگیری مهارت هایی ترغیب و تشویق می شوند که نیاز بازار کار و جامعه را تأمین کند .
انتهای پیام/
به نظر من قبل از برگزاری دوره باید نیاز سنجی کنند ببینند به نیروی کار در چه زمینه و در چه صنایعی نیاز هست بعدش دوره برگزار شه و آموزش های لازم داده و در نهایت حتما باید نیروی آموزش دیده به سمت کار مورد نظر هدایت بشه و حتی پیگیری بشه که آیا این آموزش ها کافی بودن و ...