در این تحقیق هزار جفت زن دوقلوی انگلیسی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان میداد زنانی که میزان بالایی از ویتامین سی را در رژیم غذایی خود دریافتند میکنند، یک سوم در معرض خطر کمتری برای آب مروارید طی 10 سال آتی قرار داشتند. لازم به ذکر است که این نتایج تنها یک رابطه است و موید رابطه علت و معلولی نیست.
بر اساس نتایج به دست آمده ژنتیک برای ابتلا به این بیماری 35 درصد نقش دارد این در حالی است که رژیم غذایی و محیط در ابتلا به این بیماری 65 درصد تاثیر دارد.
تاثیر ویتامین سی به عنوان آنتی اکسیدان میتواند در چگونگی کاهش خطر ابتلا به آب مروارید موثر باشد. مایع درون چشم به طور طبیعی دارای میزان بالایی از ویتامین سی است که میتواند از اکسیده شدن که منجر به تاری عدسی میشود، جلوگیری کند.
آب مروارید نوعی بیماری چشم با دلایل گوناگون است که با تار شدن عدسی چشم آغاز شده و با افزایش تیرگی و کدر شدن عدسی، بینایی چشم مختل میشود.
این پژوهش در مجله "Archives of Women's Mental Health" منتشر شده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/