به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما نیز شنیده باشید که برخی از هندوانهها در برخی شهرهای جهان از جمله شهرهای قسمت شرق چین باز و ترکبرداشته هستند و فروشندگان، باز بودن آن را نشان از رسیدگی هندوانهها قلمداد میکنند؛ در حالی که مزرعهداران به هندوانه ها دوزهای چشمگیری از مواد شیمیایی رشد دهنده در هوای شرجی و مرطوب تزریق و روانه بازار می کنند.
برخی از پرورشدهندگان هندوانه و مزرعهداران با تزریق مواد شیمیایی قصد بزرگتر و سنگینتر جلوه دادن هندوانهها را دارند تا از این طریق بتوانند بیشتر سود کنند و هندوانهها را گرانتر بفروشند؛ در حالی که نمیدانند با این کار چه آسیبی به سلامت افراد وارد میکنند.
در واقع آنها از مادهای به نام فورکلرفنورون، نوعی سیتوکین استفاده میکنند که سرعت رشد میوهها و اندازه آنها را دو چندان میکند و حالت طبیعی و سالم آنها را از بین میبرد. این کار ناپسند و در بسیاری از شهرهای کوچک جهان به خصوص در کشور چین شایع است و باید هرچه زودتر این قبیل اقدامات خطرناک و صادرات این میوهها به نقاط دیگر متوقف شود.
در این شرایط، گاهی میوه آنچنان بزرگ میشود که میترکد. علاوه بر هندوانه، میوههای دیگری همچون کیوی و خربزه نیز دستخوش چنین تغییرات مضرری میشوند که اقدامی غیرقانونی تلقی میشود. این اقدام سبب افزایش سطح مسمومیت میوهها، کاهش کیفیت و سالم بودن میوهها میشود و موجب برخی تغییرات هورمونی در بدن انسان میشود.
منبع: Healthy Life Tricks
انتهای پیام/
هندوانه ما به روسیه برگشت خورد. سیب زمینی ما از افغانستان برگشت خورد. پیاز هم همین طور.
بعلت تشخیص و انالیز که نشان میداد این مواد بیش از اندازه کود نیترات داخلشون هست.
بعد فکر کنین اینا غذای روزمره تمام مردم هستن.
خدا بدادمون برسه. اینطور شده که هر روز سرطان داره غوغا میکنه.
بی وجدانی تا کجا
بی مدیریتی تا کی
انشالله هیچکس مسموم سود بقیه نشه.
هر دوتاش هم پوست بیرونش سالمه و از داخل وسطش ترک خورده
باید بخوریم یا نه
؟؟؟؟؟؟
اما بعضی ها این عمل را بصورت مصنوعی در هندوانه انجام میدهند...که البته طعم و شیرینی هندوانه جیرفت و میناب و خوزستان ما را ندارند و مضر هم هستند.
البته اگر هندوانه را زود از بوته بکنند و زیر نایلون و آفتاب بگذارند هم میرسد اما خوب نمیشود!!
من خودم سالها در منطقه جوین(خراسان رضوی) هندوانه کشت میکردم و تا دلتون بخواد هندوانه ترک خورده دیدم و خوردم! از هیچ کدوم از این مواد شیمیایی هم که ذکر شده استفاده نکردم. ترک خوردگی بیشتر زمانی اتفاق می افته که از موعد برداشت محصول گذشته باشه و بیشتر آخر شب و صبح زود که رطوبت هوا بالا و دما پایینه به علت ترد و شکننده شدن پوست هندوانه اتفاق می افته...
هندوانه ما از خاک پاک جیرفت و خوزستان میاد..و چقده صادر میشه به....
امان از دست این آدمیزاد!!!!
:-(