به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ میرآرمان واعظی گفت: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل هماکنون به 10 کیلوگرم رسیده است و در این زمینه استان اردبیل در میان استانهای غیرساحلی رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل هماکنون به ۱۰ کیلوگرم رسیده است و با برنامهریزیهای اساسی درصدد افزایش سرانه ماهی در اردبیل هستیم.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه بیشترین مصرف ماهی در استان اردبیل مربوط به شهرستانهای اردبیل و مشگینشهر است، افزود: در زمینه ترویج فرهنگ مصرف ماهی جشنوارههای مختلفی برگزار شده است و امسال نیز جشنوارههای آشپزی با ماهی در اردبیل برگزار میشود که برگزاری این جشنوارهها زمینه را برای جاگیری مصرف ماهی در سبد غذایی خانوارها فراهم میکند.
واعظی بیان کرد: سرانه مصرف ماهی در جهان 17 کیلوگرم است که باید با برنامهریزیهای اساسی بتوانیم سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل را نیز به این آمار نزدیک کنیم که در این زمینه تلاش همهجانبهای توسط شیلات اردبیل انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه هماکنون 3 هزار و 750 نفر در مراکز پرورش ماهی استان اردبیل مشغول به فعالیت هستند، گفت: به ازای تولید 10 تن ماهی گرمابی و نیز به ازای تولید 4 تن ماهی سردابی یک نفر به صورت مستقیم و 2 نفر نیز به صورت غیرمستقیم فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته 30 میلیون تخم سبز، 20 میلیون تخم چشم زده و 7 میلیون بچه ماهی سردابی تولید و تکثیر شد که از جمله اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه آبزی پروری در استان به حساب میآید.
انتهای پیام/ح