به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس اطلاعات مهمی که به دست یکی از شاخص ترین نشریات علم جهان افتاده است حالا گوگل هم به مدارک پزشکی صدها هزار تن از بیماران دسترسی دارد.
اینکه غول فناوری دنیا یعنی گوگل در سالهای اخیر تلاش کرده تا در زمینه پزشکی و فناوری های مرتبط با آن دست به نوآوری بزند بر کسی پوشیده نیست اما نشریه معتبر علمی «نیوساینتیست» به شواهدی دست یافته که نشان می دهد گوگل با همکاری سرویس سلامت ملی بریتانیا به چیزی فراتز از نوآوری های پزشکی دست یافته و حالا می توان آن را آگاه از اطلاعات محرمانه بیماران به شمار آورد.
این همکاری میان یکی از شرکتهای تابعه گوگل یعنی DeepMind و سرویس سلامت ملی بریتانیا آغاز شده است. شرکت DeepMind در زمینه توسعه هوش مصنوعی برای گوگل کار می کند.
بر اساس این توافق همکاری، شرکت DeepMind به گستره وسیعی از اطلاعات پزشکی حدود ۱.۶ میلیون بیماری دسترسی پیدا کرده که با ورود به سه بیمارستان لندن از خدمات درمانی ارایه شده زیر نظر سرویس سلامت ملی بریتانیا بهره مند می شوند.
اطلاعاتی که از این طریق در اختیار گوگل قرار می گیرد شامل ابتلا به ایدز و موارد دیگری نظیر سقط جنین یا استفاده از مواد مخدر است.
نکته قابل تأمل دیگر درخصوص این همکاری اطلاعاتی این است که گوگل از طریق هوش مصنوعی خود به اطلاعات پزشکی ۵ سال اخیر بیماران دسترسی پیدا می کند.
پیشتر شرکت DeepMind به نمایندگی از گوگل اعلام کرده بود که همکاری گسترده ای را با سرویس سلامت ملی بریتانیا آغاز کرده است. این شرکت در همان زمان از اپلیکیشنی به نام Streams خبر داده بود که از طریق آن پزشکان می توانند بیماریهای مربوط به کلیه بیماران را زیر نظر قرار دهند.
منبع: مهر
انتهای پیام/