به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی محمد مؤدب در خصوص افق هایی كه جشنواره شعر و داستان جوان سوره پیش روی ادیبان جوان فراهم آورده است، گفت: این نوع شعر میتواند نسبت به هر فرم دیگری از شعر امروز بیانگر دغدغهها باشد. بنابراین شاعران باید به این شعر توجه بیشتری داشته باشند. همین طور متولیان این جشنواره باید كاری كنند و بستری فراهم كنند كه جوانان امروز كه آگاهی و رویكرد جدی نسبت به شعر دارند، به سمت و سوی آن كشیده شوند.
وی در خصوص شعر جوان كشور هم مواردی را مطرح كرد و گفت: بحث اول كه باید مورد توجه قرار گیرد شعر نو و شعر مدرن است. كارهایی در این زمینه صورت گرفته ولی همچنان به آثار خوبی نرسیدهایم. باید تجربههای بعد از شعر نیمایی افزایش پیدا كند و به شعر سپید، بهای فراوانی داده شود.
مؤدب ادامه داد: امروز به بهانههای موجهی زبان دست كم گرفته میشود و به صورت گذری و صمیمی با آن برخورد میشود. این یك نقطه قوت است كه شعرا راحت حرف بزنند و صمیمی شعر بگویند اما باید به زبان از زاویه مناسبی نگاه كنند و به آن بهای بیشتری بدهند.
این شاعر كشورمان در خصوص جشنوارهها نیز یادآور شد: به نظر من امروز بیش از آنكه جشنوارهها مورد توجه باشد، میبایست خود شاعران اهمیت پیدا كنند. آنچه مسیر شعر امروز را میتواند هدایت كند شعرا هستند نه جشنوارهها. اصلیت با شاعر است. در بین شعرا شاید كسانی نسبت به جشنواره رویكرد مثبت نداشته و یا داشته باشند. این اهمیت ندارد؛ آنچه حائز اهمیت است خود شاعر است كه باید مورد توجه واقع شود چه با جشنواره چه بیآن.
گفتنی است؛ چهاردهمین جشنواره سراسری شعر و داستان جوان «سوره» در دو بخش داستان و شعر و با موضوع آزاد برگزار می شود و تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی و شناسایی و جذب استعدادهای ادبی جوان، جریان سازی در شعر و ادبیات منطبق بر ارزش های اسلامی و معرفی و برجسته سازی چهره های ممتاز عرصه شعر و داستان جوان و... از جمله اهداف این جشنواره است.
انتهای پیام/