رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هفتکل گفت: طرح لیبل گذاری لاشه های تولیدی در کشتارگاه دام این شهرستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر امید ممبینی بیان کرد: لیبل هایی که بر روی لاشه دام های سنگین و دام های سبک الصاق می گردد به عنوان شناسنامه لاشه دام بوده و دارای مشخصات، نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری لاشه می باشد.

وی اظهار داشت: این طرح به انجام نظارت های بهداشتی دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه شهرستان و جلو گیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک بسزایی می نماید، همچنین مردم شهرستان با اطمینان بیش تری می توانند با مراجعه به واحد های عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را فراهم نمایند.

ممبینی در پایان از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری نموده و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.