به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زعفران گیاهی معجزهآسا محسوب میشود که سرشار از خواص دارویی و پزشکی است. وجود آنتی اکسیدان، سافرنال، کروسین، پیکروکروسین، ویتامین B6، ویتامین C و کارتنوئیدهای فراوان و مفید در این ماده بر فواید آن میافزاید.
اخیرا محققان دریافتهاند که وجود مواد پرخواص در این ماده میتواند قدرت بینایی را افزایش داده و از بیماریهاس چشمی، کاهش دید چشم در شب، کور رنگی، بیماری گلوکوما یا آب سیاه و دژنراسیون ماکولا که باعث نابینایی میشود جلوگیری کند.
به همین دلیل توصیه میشود که بیشتر از این ماده به عنوان چاشنی و طعمدهنده غذاها و نوشیدنیها استفاه شود. متاسفانه استفاده مقدار کم این ماده به عنوان رنگدهنده و طعمدهنده برای بهبود قدرت بینایی کافی نیست و باید مصرف آن را افزایش داد. به همین دلیل توصیه میشود که به جای چای معمولی سعی کنید روزانه از چای زعفرانی استفاده کنید.
علاوه بر بهبود قدرت بینایی، مهمترین خواص گیاه زعفران از این قرار است:
افزایش کیفیت خواب و پیشگیری از بیخوابی
درمان گلو درد و سرفه
جلوگیری از نفخ
مهار بیماریهای قلبی عروقی
کاهش بوی بد دهان
دارای خواص ضد عفونیکننده
کاهش فشار روحی و مهار افسردگی
افزایش متابولیسم
تنظیمکننده قند خون
افزایش قدرت باروری
دارای خاصیت ضد سرطانی
تقویت حافظه و پیشگیری از دمانس و آلزایمر
بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کمک به گوارش بهتر
منبع: Prevention
انتهای پیام/