برای گرم کردن برخی غذاها به دلیل نوع پخت اولیه آنها نباید از ماکروفر استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برخی موادغذایی خاص و پر مصرف به دلیل آنکه سرخ شده یا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتی که مجددا در ماکروفر گرم شده و تحت دمای بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگیرند با ایجاد مواد مضر در انها به سلامتی آسیب رسانده و در برخی موارد حتی سرطان زا می شوند.

پیتزا
پیتزا یکی از غذاهایی  است که بیشتر افراد آن را در مایکروفر گرم می کنند که این کار آسیب جدی به سلامت بدن وارد می کند. بهترین راه گرم کردن آن استفاده از فر یا اجاق گاز است و حداکثر دمای فر 375 درجه فارنهایت انتخاب شود.

این مواد غذایی را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید

استیک
برای گرم کردن استیک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسیار کم گرم کنید. 

این مواد غذایی را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید

اسفناج 
با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به همین دلیل هرگز آن را گرم نکنید.

این مواد غذایی را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید

مرغ سوخاری
از گرم کردن مرغ سوخاری در فر اجتناب کرده و برای گرم کردن آن را در ظرفی داخل فر قرارداده و روی آن را با فویل بپوشانید و حداکثر تا دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

این مواد غذایی را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید

پاستا
اگر بر روی پاستا سس ریخته شده است هرگز نباید آن را گرم کنید در غیر این صورت آن را در یک تابه با مقدار کمی آب جوش و روغن گرم کنید.

این مواد غذایی را به هیچ وجه در مایکروفر گرم نکنید

انتهای پیام/
برچسب ها: مایکروفر ، فر ، گاز ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
این غذاها چی چی هستن؟