به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛مواد غذایی حاوی لیکوپن مانند گوجه فرنگی و هندوانه حاوی ترکیبات ضد پیری و پیشگیری کننده از سرطان مانند سرطان پروستات است.
محصولات حاصل از گوجه فرنگی پخته شده مانند رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، سس کچاپ و سوپ گوجه فرنگی حاوی بالاترین میزان لیکوپن قابل جذب است که سریعاً توسط بدن جذب می شوند.
از آن جایی که لیکوپن از ترکیبات محلول در چربی است مصرف این نوع مواد غذایی حاوی لیکوپن، همراه با کمی روغن به جذب بهتر آن کمک می کند.
آنتوسیانین موجود در برخی میوه ها مانند: توت فرنگی ، انگور قرمز، گیلاس ، تمشک،و سیب قرمز یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلولها در برابر هر آسیبی جلوگیری می کند.
این میوه ها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داده و در کنترل فشار خون موثرند. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که آنتوسیانین موجود در گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای افراد مبتلا به التهابات آرتریتیک و افرادی که از نقرس رنج می برند مفید است .
انتهای پیام/