به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سینا دلشادی ظهر امروز در نشست خبری سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بومی مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافعان حرم اظهار داشت: هنرمندان و سلحشوارن واقعی جامعه ما شهدا هستند که با ایثار جان خود موجب رشد و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه شدند.
وی افزود: داشتههای هر اقلیم و سرزمینی منحصر به فرد بوده که میتوانیم با برگزاری این جشنواره فرهنگ بومی خدمات را به مردم دیگر معرفی کنیم.هنر و نمایش نقش بسزایی در نشر و ترویج فرهنگ دارند که باید به این مقوله توجه جدی شود.
مدیر حوزه هنری مازندران افزود: سیزدهمین جشنواره ملی تئاتر بومی تیرنگ با هدف معرفی و تقویت فرهنگ بومی مناطق مختلف کشور و شناساندن این ظرفیت فرهنگی به مردم و هنرمندان در سه بخش صحنهای، آئینهای نمایش خیابانی و اجرای پژوهشی در ساری،آمل و نکا برگزار میشود.
دلشادی بیان داشت: تاکنون 78 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که پیش بینی میشود به 100 اثر برسد. این جشنواره ظرفیت بین المللی شدن را دارد و مسئولان باید به این امرتوجه جدی داشته باشند.
وی بیان داشت: این جشنواره به نام هنرمند شهید مدافع حرم، سید جواد اسدی که شبیه خوان بوده برگزار و دیدار با خانواده این شهید نیز با حضور هنرمندان انجام خواهد شد.
دلشادی با اشاره به ارزش و جایگاه هنر در جهان گفت: بسیاری از کشورهای دنیا با زبان هنر به خواسته و اهداف خود رسیدند که باید در این زمینه با مشارکت همکاری هنرمندان و مسئولان گامهای بلندتری برداریم.
دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بومی مازندران نیز گفت: این جشنواره روزهای 5 تا 7 خرداد در ساری، نکا و آمل برگزار میشود.
یاسر محمودی افزود: تاکنون 45 اثر آیینهای نمایشی،16 اثر پژوهشی و 18 اثر در بخش صحنه ای ارسال و مازندران 13 اثر به این جشنواره ارسال کرده است.
انتهای پیام/ف