مدیر امور شعب بانک مسکن استان اصفهان گفت: سقف تسهیلات مشارکت پرداختی جهت انبوه سازان برای هر واحد تا یک میلیارد و 500 میلیون ریال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی بلوچی با اعلام این خبر، بیان داشت: سقف تسهیلات مشارکت پرداختی جهت هر واحد برای انبوه سازان، یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت به روش سنتی، یک میلیارد و 300 میلیون ریال برای ساخت به روش صنعتی و یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت به‌ روش فناوری نوین است.
وی با اشاره به پنج سرفصل بانک مسکن برای رونق ‌بخشی به ساخت‌ و ساز اظهار کرد: این سرفصل ها شامل ارائه تسهیلات تا سقف یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت، دانش‌بنیان کردن تأمین مالی، طرح تضمین معاملات فروش اقساطی، ایجاد حساب امانی و تشکیل صندوق های زمین و ساختمان است.
بلوچی تأکید کرد: برای خروج از رکود ایجاد شده و رونق بخشی به بازار مسکن، انتظار می رود که انبوه‌سازان و فعالان بخش مسکن دست از احتیاط بردارند و در زمینه ساخت و ساز به صورت فعال وارد عرصه شوند.
وی ادامه داد: ما نیز وظیفه داریم که انبوه‌سازان را تأمین مالی کنیم که یکی از راه‌های آن، طرح تضمین معاملات فروش اقساطی تا سقف یک میلیارد و 500 میلیون ریال است.
مدیر امور شعب بانک مسکن استان اصفهان گفت: بانک مسکن در پرداخت تسهیلات به انبوه سازان و فعالان بخش مسکن سه هدف عمده را دنبال می کند که شامل اثربخشی به اقتصاد و جامعه و همراستا بودن با سیاست های دولت و اقتصاد مقاومتی، مصرف و هزینه تسهیلات پرداختی در جای خود و بازگشت به موقع منابع به شبکه بانکی است.
وی افزود: با توجه به شرایط پسا تحریم که در کشورمان ایجاد شده، اگر موتور محرکه بخش مسکن به حرکت درآید، بالغ بر 140 بخش مرتبط نیز فعال می شود که نتیجه آن اشتغالزایی و رونق اقتصادی است.
وی خاطرنشان کرد: بعد از استان تهران، بیشترین تسهیلات بخش مسکن و ساختمان توسط بانک مسکن استان اصفهان پرداخت شده و امسال نیز آمادگی داریم تا همکاری خود با انبوه‌سازان وفعالان بخش مسکن را ارتقا بخشیم . 
بلوچی اظهار کرد: سهم بانک مسکن استان اصفهان در سال گذشته حدود 17 درصد از کل تسهیلات اعطائی در استان بوده است.
وی همچنین با تأکید بر اینکه تعیین نرخ سود بر عهده بانک مرکزی است، اضافه کرد: ما نیز موافق با کاهش نرخ سود بانکی هستیم اما این کاهش باید منطقی و با در نظر گرفتن سایر مولفه های اقتصادی صورت گیرد در غیر این صورت شوک بزرگی به اقتصاد کشورمان وارد می کند.
وی با اشاره به افزایش قدرت خرید مردم در بخش مسکن نیز گفت: اقدام برای افزایش قدرت خرید مردم ایده بسیار خوبی است اما باید دید که آیا آنها برای تسهیلات یک میلیارد و 500 میلیون ریالی، توان بازپرداخت دارند یا خیر.
وی خاطرنشان کرد: دهک‌های خاصی از جامعه متقاضی تسهیلات مسکن هستند که حتی بازپرداخت این تسهیلات نیز برای آن‌ها مشکل است. 
وی تأکید کرد: یکی از سیاست‌های دولت این است که مردم از محل پس‌انداز خود خانه‌دار شوند و طرح های جدید بانک نیز با رعایت همین سیاست تدوین شده اند.
وی به ایفای نقش موثر بانک ها و موسسات مالی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: ایفای درست این نقش باعث رشد اقتصادی، اشتغال زایی، ارتقای وضع اقتصادی و معیشتی مردم شده و سهم قابل توجهی در مقاوم سازی خانوارها در مقابل تکانه های اقتصادی و کاهش تورم عمومی دارد.
بانک مسکن فعالیت خود را در سال 1358 بر اساس طرح ادغام بانک ها و در بخش ساختمان و مسکن آغاز کرد. 



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.