به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،اسماعیل صدیقی در خصوص کاشت چای ترش برای نخستین بار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گناباد افزود: مدت زمان دوره رشد این گیاه حداقل ۱۲۰ روز است که این شرایط آب و هوایی در خراسان رضوی و به خصوص در شهرستان گناباد برای کشت چای ترش مهیا است.
وی گفت: باتوجه به اینکه این گیاه دارای آهن و ویتامین c و آنتی اکسیدانهای ضد چربی خون و ترکیباتی مشابه انسولین دارد، برای افراد دیابتی توصیه می شود.
این محقق با بیان اینکه این گیاه علاوه بر چای ترش به چای قرمز و چای مکی نیز معروف است که دارای خواص دارویی و درمانی است، خاطرنشان کرد: طی تحقیقات بدست آمده، خواص دارویی این گیاه نشان می دهد که در کاهش قند خون، فشار خون، درمان بیماری های کبدی، تصفیه خون، کنترل کلسترول خون، سرماخوردگی و رفع عوارض بیماریهای قلبی و… نیز برای بیماران موثراست.
وی تصریح کرد: نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که بهترین زمان کاشت، ۱۵ اردیبهشت و زمان برداشت از ۱۵ شهریور است.
انتهای پیام//