دومین مرحله برداشت چای ترش از سطح یک هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان گناباد آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، معاون جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با بیان این مطلب گفت: برداشت چای ترش در این شهرستان به صورت آزمایشی حدود دوسال شروع شده است و با توجه به اقلیمی که در این شهرستان وجود دارد و در سال یک بارندگی متوسط 150 میلیمتری می بارد بهترین شرایط را برای رشد چای ترش فراهم می کند و می تواند جایگزین خوبی برای کاشت گیاهانی که صرفه اقتصادی ندارند باشد.

احمد صادقی افزود:برادشت چای ترش تا اواسط آذر ماه ادامه دارد.

او متوسط برداشت چای ترش امسال را 300 کیلو گرم پیش بینی کرد و افزود: با توجه به سود آوری مطلوب این محصول سطح زیر کشت آن نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.

شهرستان گناباد در 265 کیلومتری جنوب مشهد مرکز استان خراسان رضوی واقع شده است.انتهای پیام // ح ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.