به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری٬ معاون برنامه ریزی ٬ هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت در نشست مشترک هیأت های امنا دانشگاه های علوم پزشکی منطقه شمال کشور در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: زمان بر بودن٬ مقاومت در برابر تغییر٬ نظارت پذیر نبودن و هزینه بر بودن مهم ترین دلایل عملیاتی نشدن بسیاری از برنامه ها ا ست.
طاهر موهبتی افزود: برنامه ریزی راهبردی٬ برنامه
ریزی عملیاتی٬ اولویت سنجی٬ ارزیابی و انطباق ٬ نظام پایش٬ استفاده از مفاهیم ساده٬ تخصیص اعتبار مراحلی است که باید در یک طرح توجه
شود.
وی با بیان اینکه هر برنامه عملیاتی مشکلاتی هم دارد افزود: اعتبارات باید براساس برنامه عملیاتی تخصیص یابد.
استاندار مازندران نیز در این همایش با بیان اینکه در بخش سلامت نیز باید اقتصاد مقاومتی توجه و تحقق یابد گفت: اجرای طرح پزشک خانواده که در استان های مازندران و فارس در حال اجراست بسیاری از مشکلات درمانی و هزینه را کاهش داده است.
ربیع فلاح افزود: آموزش عالی باید هدفمند باشد تا
با افزایش کیفیت به نتیجه بهتر دست یافت و هزینه ها کاهش یابد و سرمایه ها تلف نشود.
وی با بیان اینکه سلامت و امنیت غذایی در جامعه بسیار اهمیت دارد افزود: توجه به تولید٫ نگهداری و مصرف مواد غذایی موجب کاهش در هزینه های درمانی می شود که همگرایی و هم افزایی دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور موجب تحقق سریع تر این هدف خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۶ دانشگاه علوم پزشکی منطقه یک کشور از استان های سمنان ٬ گیلان٬ گلستان و به میز بانی مازندران در این همایش شرکت کردند.
قاسم جان بابایی با بیان اینکه در حال حاضر این دانشگاه ها در مرحله آمایش هستند ٬ افزود: استفاده از برنامه های مشترک دانشگاه های علوم پزشکی استان های شمالی می تواند موجب توانمندی بیشتر در بخش بهداشت و در مان کشور شود.
وی گفت: نوشتن سند توسعه درمان یکی از مهم ترین فعالیت
های دانشگاه های قطب منطقه است.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان٬ گلستان ٬ بابل٬ سمنان و شاهرود٬ و علوم پزشکی مازندران این ۶ دانشگاه منطقه شمال کشور هستند.
انتهای پیام/