ستاره شناسان در نهایت موفق شدند تصاویری زیبا از عمق جو سیاره مشتری و ماده تشکیل دهنده آن بدست آورند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان
ستاره شناسان در حین کار با یک تلسکوپ رادیویی بزرگ واقع در نیومکزیکو در نهایت موفق به آشکار سازی ابرها بیرونی متراکم مشتری و عمق اتمسفرگازی این سیاره برای نخستین بار شدند در این پروژه مشخص شد که آمونیاک در لایه های زیری وجود دارد. 
 
این تیم در ابتدا فقط قادر بود به 100 کیلومتر (60 مایلی) از جو این سیاره نفوذ کند دسترسی به جزئیات میزان آمونیاک جو این سیاره می تواند علت قرمزی و لایه های سفید سطح آن را آشکار کند.

 ایمکه پدر از دانشگاه کالیفرنیا و سرپرست تیم ستاره شناسی اظهار کرد: ما توانستیم پس از مدت ها به کمک امواج رادیویی به این کشف شگفت آور دست پیدا کنیم . 
 
تصاویر خیره کننده از ابرهای رنگارنگ مشتری

آنها از یک الگوریتم جدید و پیشرفته برای گرفتن این تصاویر استفاده کردند که به کمک آن تلسکوپ های رادیویی موفق به ضبط تصاویر با جزییات بیشتر و نقشه میزان آمونیاک این سیاره شدند.  
 
این طول موج های رادیویی رنگ های زیبا آبی، طلایی و رنگ قرمز را از سیاره منعکس کردند. 
 
تصاویر خیره کننده از ابرهای رنگارنگ مشتری

وی گفت: ما یک تصویر سه بعدی از گازهای آمونیاک در جو مشتری از این تلسکوپ های رادیویی دریافت کردیم که نشان می دهد این گازها در حال حرکت به سمت بالا و پایین جو این سیاره هستند. 

مناطقی که در تصویر روشن تر به نظر می رسند سطح آمونیاک در آن مناطق فعال تر بوده و نقش اساسی درتشکیل جو ابری سیاره مشتری ایفا می کنند. 
 

تصاویر خیره کننده از ابرهای رنگارنگ مشتری

این تصاویر بدون شک به دیگرستاره شناسان کمک می کند که درک بیشتری در مورد جو مشتری در آینده بدست آورند. 

منبع:SCIENCEALERT

انتهای پیام/
برچسب ها: سیاره ، مشتری ، فضا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار