خسرو صادق نیت مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اقدامات و نظارت های این وزارتخانه در خصوص وضعیت بهداشت در قنادی های توزیع کننده زولبیا و بامیه گفت: وزارت بهداشت به مناسبت های مختلف وضعیت نظارتی به مسائل بهداشتی را سامان می دهد.
وی افزود: به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان برنامه های ویژه و سازمان یافته ای برای نظارت بر مواد غذایی عرضه شده به مردم داریم.
مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اینکه مقدمات موضوع نظارتی شروع شده ،عنوان کرد: دستورالعمل های لازم برای کنترل وضعیت سلامت مواد غذایی در ماه رمضان به تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: با شروع ماه رمضان این دستورالعمل ها اجرایی می شوند.
انتهای پیام/