به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، دکتر منصور موسوی نسب بیان داشت: طی بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، نگهداری، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از ابتدای سال جاری تا کنون 32 پرونده تخلف به مراجع قضایی ارجاع گردید.
وی افزود: اغلب این پرونده ها مربوط به مراکز عرضه گوشت (دام و طیور) بوده همچنین پرونده هایی از سایر منابع از جمله کشتارگاه طیور مورد پیگیری و اقدام قرار گرفت.
موسوی نسب خاطرنشان کرد: رعایت ضوابط و قوانین بهداشتی قرنطینه ای در کلیه واحدهای صنفی جهت جلوگیری از ایجاد فساد و تهدید سلامت مصرف کنندگان لازم بوده و درصورت مشاهده عدم رعایت ضوابط و مقررات با واحد خاطی برخورد قانونی بعمل می آید .
انتهای پیام/گ