به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس اتحادیه قنادان ساری گفت: 5 تن زولبیا و بامیه روزانه در کارگاه های قنادی مازندران پخت و تولید می شود.
سید ابراهیم حسینی افزود: 400 تولیدکننده در استان، با پخت زولبیا و بامیه، پاسخگوی بازار مصرف استان در ماه رمضان هستند.
وی گفت: قیمت عمومی زولبیا و بامیه در بازار ساری، 8 هزار و 500 تومان تعیین شده است و در مقایسه با پارسال افزایش قابل توجهی نداشته است.
رئیس اتحادیه قنادان ساری با شاره به درجه بندی واحدهای قنادی در ساری، افزود: قیمت درجه یک زولبیا و بامیه 9 هزار و 500 تومان و قیمت ممتاز آن، 12 هزار تومان تعیین شده است.
انتهای پیام/