محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفتگو با خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به کنترل کاهش وزن لاشه اظهار داشت: چند سالی است که رعایت تولید مرغ براساس استانداردهای لازم به مرغداران و کشتارگاه ها اعلام شده اما باید گفت تا زمانیکه مردم از مرغ با وزن متوسط استقبال نکنند این امر تحقق نخواهد یافت.
وی با اشاره به ساز و کار کنترل لاشه افزود: تا به امروز ساز و کار لازم برای کنترل کاهش وزن لاشه مورد استفاده قرار نگرفته و تا زمانی که مردم به دنبال مرغ درشت باشند،کنترل فایده ای ندارد.
یوسفی ادامه داد: وزن هر کیلو مرغ باید حداقل یک کیلو و 800 و حداکثر 2 کیلو باشد که متاسفانه به سبب سودجویی های صورت گرفته و منافع برخی افراد تا کنون این ارقام رعایت نشده است.
گفتنی است مرغ با وزن بالای 2 کیلوگرم حداقل 300 گرم ضایعات و دوریز دارد که بهتر است با فرهنگ سازی مصرف مرغ متوسط از سوی رسانه ملی افراد به این سمت و سو پیش بروند.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: تا به امروزچندین بار این طرح آغاز شده و مجددا بعد از مدتی رها شده که امیدواریم با وعده معاون وزیر جهاد کشاورزی ساز و کارها و سخت گیری های لازم در این خصوص در پایان ماه رمضان به کار گرفته شود.
انتهای پیام/