زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه آمارها نشان میدهد که سهم سبزیجات و میوه در سبد غذایی مردم کشور کمتر از مقدار مطلوب توصیه شده، گفت: افراد باید روزی 300 گرم سبزیجات مصرف کنند در صورتی که مردم کشور ما روزانه 200 و حتی کمتر از این ماده غذایی مفید استفاده میکنند.
وی ادامه داد: بیش از 80 درصد افراد جامعه کمتر از 5 واحد میوه و سبزی مصرف میکنند در صورتی که طبق هرم غذایی هر فرد باید روزانه 3 تا 5 واحد سبزیجات و 2 تا 3 واحد میوه مصرف کند به عبارتی سادهتر یک واحد سبزی شامل یک بشقاب کوچک سبزی خوردن، یک لیوان سبزی خام و نصف لیوان سبزی پخته، یک عدد خیار و ... و یک واحد میوه شامل یک برش متوسط هندوانه یک عدد سیب یا پرتقال یا موز متوسط و ... میباشد.
عبدالهی تأکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات به دلیل حفظ سلامتی برای تکتک افراد بسیار مهم است و میتواند از بسیاری از بیماری های غیرواگیر همچون چاقی، سرطان به خصوص سرطانهای دستگاه گوارش پیشگیری کند به طوری که توصیه میشود برای پیشگیری از سرطان افراد بین 5 تا 9 واحد میوه مصرف کند.
انتهای پیام/