مهدی امامی روان شناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره روش های کاهش تبعات شکست های عاطفی اظهار داشت: برخی افراد بعد از تحمل یک شکست عاطفی احساس می کنند که دیگر دنیا به پایان رسیده است و هیچ چیز آنها را به زندگی باز نمیگرداند؛ به همین دلیل دچار افسردگی شده و روند عادی زندگی آن ها دچار اختلال می شود.
وی افزود: در مرحله بحران عاطفی مهمترین نکته این است که فرد نباید عجولانه عمل کرده و برای پر کردن کردن خلا روحی خود، وارد یک رابطه ی جدید شود چرا که این شتابزدگی ممکن است به اشتباه بعدی شخص منجر شود و تاثیرات مخربی بر روحیات فرد وارد کند.
کارشناس ادامه داد: برای کم کردن اندوه خود سعی کنید تمام یادگاری ها و هر آنچه را خاطرات رابطه قبلی را در شما زنده می کند، دور بریزید و برای خودتان یک سرگرمی یا فعالیت جالب پیدا کنید که تمام وقتتان را پرکند و مجالی نماند تا غصه روزهای گذشته را بخورید.
امامی تاکید کرد: بدانید که او تنها مرد یا زن روی زمین نبوده و نیست و شما موقعیت های بهتری نیز خواهید داشت و ایمان داشته باشید که بهترین اتفاق زندگی شما هنوز رخ نداده است، پس بهتر است به روح و جسم خود اهمیت داده و به خودتان اجازه ندهید ، افسردگی شما را از پای در بیاورد، به چندماه دیگر فکر کنید که حالتان بهتر خواهد شد، مطمئن باشید مرور زمان دردهایتان را تسکین خواهد داد و فقط افسوس خواهید خورد که چرا آن برحه از زندگی خود را صرف غم و اندوه کرده اید.
وی گفت: برای رهایی از اندوه و افسردگی ، خودتان را از لحاظ معنوی ارتقاء دهید ، ارتباط با خدا و پرداختن به دعا و نیایش شما را سبک تر و آرامتر خواهد کرد و یادتان باشد کسی که برای احساسات شما ارزشی قائل نبوده و به شما به چشم یک سرگرمی نگاه می کرده است، پس چنین فردی هرگز لیاقت این را ندارد که در اولویت زندگی شما قرار بگیرد.
انتهای پیام/