وی ادامه داد: خوراکی ها و آشامیدنی ها مانند چای، قهوه، نسکافه، کاکائو، ادویه جات و رنگدانه های داخل غذا تاثیر بسیار زیادی در تغییر رنگ دندان ها دارند که افراد می توانند با کنترل مواد غذایی مصرفی خود از هرچه تیره تر شدن دندان هایشان جلوگیری کنند.
فاضل ابراز داشت: از دلایل دیگر بدرنگی دندان ،استفاده زیاد از فلوراید است،وقتی فرد از آب فلوراید دار بیش از اندازه استفاده کند دچار بیماری به نام "فلوروزیس دندانی" می شود که در آب شرب بعضی از مناطق کشور به وفور دیده می شود.
علت دیگر تغییر رنگ دندان "مردن عصب" است که باعث تیره و سیاه شدن رنگ دندان می شود.
وی در خصوص نحوه درمان تغییر رنگ دندان ها افزود: راه های درمان این بدرنگی شامل ،جرم گیری و روکش کردن است که اگر درست انجام شود تغییری در بافت مینای دندان ایجاد نمی شود.
وی در پایان ابراز داشت: افرادسیگاری هفته ای 2 مرتبه از خمیردندان جرم گیر و سفیدکننده استفاده کنند.
انتهای پیام/