به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
یک فنجان
لوبیا سبز (حدود 100 گرم) شامل 31 کالری، 7 گرم کربوهیدرات، 3 گرم فیبر، 3 گرم
قند، 2 گرم پروتئین و بدون چربی است.
لوبیا سبز منبع غنی ویتامین A ، C و بوده و K همچنین شامل فولات تیامین، ریبوفلاوین، 10 درصد اسیدفولیک و 6 درصد آهن می باشد.
کارشناسان تغذیه برای بیماریهای قلبی که گرفتگی شریان دارند و نیز برای افراد دیابتی که هر غذایی را نمی توانند استفاده کنند و در واقع ممنوعیت غذایی دارند، مصرف لوبیا سبز را توصیه می کنند زیرا لوبیا سبز به دلیل اینکه حاوی فیبر، پتاسیم، فولات و منیزیم است، نقش موثری در تقویت سیستم قلبی – عروقی دارد و نیز منیزیم و پتاسیم موجود در لوبیا سبز به کاهش فشار خون موثر است .
لوبیا سبز به دلیل دارابودن ویتامین سی و بتکا کاروتن و فولات از تخریب DNA و تغییر سلول های روده و در نهایت سرطان روزده جلوگیری می کند.
انتهای پیام/پ