به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدحسین هاشمی استاندار تهران در هشتمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که امروز(چهارشنبه) در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به تسریع واگذاری طرحها و پروژهها اظهار داشت: تا زمانی که روند برنامهریزیهای اقتصاد مقاومتی در استان در مسیر مثبت و طبیعی قرار بگیرد، جلسات اقتصاد مقاومتی برگزار میشود و با هرگونه قصور و کوتاهی از اعضای ستاد و مدیران برخورد میشود.
وی افزود: براساس تاکید دولت، استان تهران باید در واگذرایها با اولویت بندی طرحها پیشتاز باشد.
استاندار تهران تصریح کرد: باید آخرین وضعیت و تصویر واقعی از واحدهای تولیدی به صورت شفاف و با کمک سازمان صنعت معدن تجارت،فرمانداران و مدیران دستگاههای مرتبط برای برنامهریزیها ارائه شود تا بتوانیم بر اساس واقعیتها برای صنایع موجود در استان تهران تصمیمگیری کنیم.
استاندار تهران مطرح کرد: وظیفه همه ما این است تا امید را به جامعه منتقل کنیم و از بیان مسائل غیر واقعی و نا امید کننده پرهیز کنیم.
*آغاز واگذاری 105 پروژه استانی از هفته آینده در ادامه این نشست نعمتالله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گزارشی از طرح های اجرا شده و در دست اجرای اقتصاد مقاومتی استان ارائه داد و گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته 12 طرح در غالب اقتصاد مقاومتی از طریق کارگروهها در استان مشخص شدهاست و همچنین ریاست کارگروهها در شهرستانها به فرمانداران و در بخشداریها به بخشداران محول شده است.
وی افزود: هریک از دستگاههای اجرایی متناسب با ظرفیت و قابلیتهای استانی فعالیتهای خود را برای اقتصاد مقاومتی در قالب طرح و پروژه ارائه میدهند و در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در ذیل اقتصاد مقاومتی تشکیل میشود تا کنون حدود 900 پروژه تصویب شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: یکی از مهمترین اقدامات در استان تهران تلفیق و تطبیق برنامههای اقتصاد مقاومتی با برنامه ششم نوسعه است.
*ارتقا صنعتی 82 واحد در استان تهران قطعی است
استاندار تهران در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم طرح مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی اظهار داشت: امروز هشتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان با حضور اعضا تشکیل و وضعیت شهرکهای صنعتی کشور و استان مطرح شد و خواسته ما این است که برخی از مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به صورت شفاف احصاء شود تا به راحتی بتوانیم در مورد مسائل هر واحد صنعتی تصمیمگیری کنیم.
وی افزود: در استان تهران امکان صدور مجوزهای جدید نیست، اما ساماندهی واحدهای موجود جزء اولویتهای استان قرار گرفته است و استان تهران در این رابطه با سایر استانها تفاوت دارد.
هاشمی گفت: باید واحدهای صنعتی که شرایط لازم برای استفاده از سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارند اولویتبندی کنیم تا اشتغال، پویایی و همچنین بازاری خوب برای فروش محصولاتشان فراهم شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در این جلسه تصویری مطلوب از وضعیت سیاست اقتصاد مقاومتی ترسیم شد و لازم است وضعیت صنایع موجود شفاف سازی شود همانطور که در مورد برش استانی این امر به دستگاههای مسئول در حال ابلاغ است تا در زمان اجرایی شدن مشکلی وجود نداشته باشد.
استاندار تهران بیان کرد: از 801 طرحی که در سطح کشور وجود دارد 116 مورد آن در استان تهران برای واگذاری در حال آمادهسازی است که دستگاههای اجرایی باید اولویتهای خود را طی هفتههای آینده و در جلسات آتی اعلام کنند.
وی اظهار داشت: ارتقاء صنعتی 82 واحد صنعتی در استان قطعی شده است.
*نظر ها درباره ی علت حادثه شهران اشتباه است
استاندار تهران در خصوص حادثه اخیر انفجار لوله گاز در شهران یاد آور شد: احساس میکنم در مورد این حادثه یک قضاوت عجولانه شده است و دستگاههای ذی ربط و مسئول باید دقیقاً کارشناسی کنند تا مشخص شود، این فاجعه مربوط به مترو بوده است یا نشست زمین که در حال حاضر در حال بررسی است، اما میدانم ستاد بحران شهرداری تهران پیشگیریهای لازم را در دستور کار خود قرار داده است.
استاندار تهران شایعه دریافت حقوق کلان را تکذیب کرد
هاشمی در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تهران در جمع خبرنگاران گفت: خبر دریافت ماهیانه 65 کیلیلون تومان تنها یک شایعه است .
وی افزود: دریافت مبلغ 65 میلیون تومان به صورت یورو از شرکت زیرمجموعه ایمیدرو را تکذیب می کنم.
پیش از این در فضای مجازی شایعه ای مبنی بر دریافت ماهانه 65 میلیون تومان به صورت یورو از یکی از شرکت های زیرمجموعه ایمیدرو مستقر در آلمان به استاندار تهران نسبت داده شده بود.
انتهای پیام/