به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امید عبدی گفت: وزارت بهداشت هرگز به تنهایی نمیتواند تعیین کننده و تضمین کننده سلامت افراد جامعه باشد و در واقع نقش این نهاد در تامین سلامت تنها 25 درصد است.
وی ادامه داد: 50 درصد عوامل تعیین کننده سطح سلامت افراد جامعه به اقتصاد، 15 درصد به ژنتیک، 10 درصد به عوامل محیطی و 25 درصد به نهادی همچون وزارت بهداشت و درمان وابسته است.
عبدی افزود: دنیا امروزه به این نتیجه رسیده که غذاهای فست فودی سلامت انسانها را به خطر می اندازد، لذا باید به سمت تولید غذاهای فراسودمند حرکت کرد.
وی از ضرورت کم کردن نمک، چربی و شکر در مواد غذایی سخن به میان آورد و گفت: افزایش این مواد خوراکی سلامت انسانها را به شدت تهدید میکند.
عبدی ادامه داد: امروز سیاست وزارت بهداشت و درمان کشور این است که با کاهش 50 درصدی نمک در نانواییها به سلامت افراد جامعه کمک کند، چرا که تحقیقات نشان داده 50 درصد نمک ورودی به بدن انسان از طریق مصرف نان صورت میگیرد.
انتهای پیام/ح