کرمانشاه؛

حلیم ها و آش هایی که سلامتی را به خطر می اندازند

در استان کرمانشاه هشتاد کیلوگرم آش و حلیم در مکان های غیر بهداشتی توقیف شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛کارشناس مسئول مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به شروع طرح ویژه نظارت بهداشتی مخصوص ماه مبارک رمضان، گفت: این طرح از 18 خرداد ماه شروع شده و تا نیمه تیرماه ادامه دارد.

بهمن خدادادیان  از انجام 1488 مورد بازرسی توسط 63 بازرس از صنوف عرضه مواد غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون خبر داد.
 
خدادادیان از کشف 80 کیلو آش و حلیم که خارج از صنوف مربوطه در مکانی غیرمجاز عرضه می‌شدند در طول اجرای طرح خبر داد و گفت : در طول طرح همچنین 139 کیلوگرم ماده غذایی غیرمجاز کشف شد.
 
کارشناس مسئول مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: چند روز پیش از ماه مبارک رمضان نیز محموله 65 تنی خرمای فاسد و غیرقابل مصرف در کرمانشاه کشف شد و فرصت عرضه این محصولات غیربهداشتی از افراد سودجود گرفته شد.
 
وی از پلمب 45 مرکز عرضه مواد غذایی به دلیل مشکلات بحرانی بهداشتی خبر داد و اظهار کرد: همچنین 40 مکان دیگر با توجه به مشکلات بهداشتی که زیاد بحرانی نبود به تعزیرات معرفی شدند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.