به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رئیس دانشکده بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : لبنیات آثار منفی ذرات معلق هوا را از بین می برد اما تاثیری بر بهبود مسمومیت ناشی از آلایندهها همچون سردرد، تهوع، سرگیجه و تنگی نفس ندارد.
یحیی پاسدارافزود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر با چربی زیر 1.5 درصد و پنیر/ خنثی کننده سموم بخصوص سربی است که از سوختن بنزین و گازوییل در هوا منتشر میشود.
وی افزود: پرتقال، لیمو، گریپ فروت، هویج، انبه، کدو تنبل، فلفل سبز، اسفناج، انواع کلم، گوجه فرنگی، کیوی و غلات سبوس دار هم این خاصیت را دارند.
رئیس دانشکده بهداشت کرمانشاه عنوان کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزی های دارای برگ سبز به دلیل خواص آنتیاکسیدانی قوی در روزهای آلوده باید بیشتر مصرف شوند.
انتهای پیام/ح