وی ادامه داد: از مهمترین برنامههای در نظر گرفته شده تقویت و افزایش مراکز دارالقرآن است که طبق برنامهریزیها تا پایان سال 96 تعداد آنها در مناطق مختلف کشور برای دختران و پسران به هزار و 500 واحد برسد.
معاون فرهنگی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: توزیع دیسک سخت گنجینه تلاوت برای اولین بار در دارالقرآنها با ظرفیت 60 هزار دقیقه قرائت تصویری قاریان بزرگ قرآنی ایرانی و مصری انجام شده است.
کفاش با بیان اینکه آموزش صوتی علوم مختلف قرآنی و تلاوتهای صوتی فراوان از قاریان مختلف در دستور کار است اظهار کرد: تقویت هیئتهای مذهبی دانشآموزان و فرهنگیان در حال حاضر نیز مورد توجه قرار گرفته تا 32 هزار هیئت مذهبی دانشآموزی روند بهتری در فعالیتها داشته باشند.
وی با بیان اینکه برنامههای حوزه قرآن عترت و نماز نیز در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است عنوان کرد: از مجموعه برنامههای اثرگذار سال تحصیلی جاری در حوزه مذکور میتوان به طرح حفظ موضوعی آیات الهی طرح امامشناسی مصباحالهدی و طرح راهاندازی مراکز دارالقرآن 650 مرکز در سراسر کشور اشاره داشت.
گفتنی است؛ با توجه به اقدامات مثبتی که آموزش و پرورش در جهت اجرای برنامههای قرآنی داشته از سوی شورای توسعه فرهنگی قرآنی کشور به عنوان دستگاه برتر فعالیتهایی قرآنی شناخته شده است.
انتهای پیام/