به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان میگو خوزستان با اشاره به ظرفیت بالای آبزیپروری در استان گفت: راهاندازی کارخانه تولید غذای میگو میتواند پاسخگوی نیازهای استان باشد و موجب تسهیل امور تولید و پرورش میگو خواهد شد.
معلم اظهار کرد: چندین کارخانه در کشور غذای میگو تولید میکنند و بیش از 80 درصد غذای مورد نیاز مجتمعهای پرورش میگو در کشور از تولید داخلی تامین میشود و مابقی از کشورهایی مانند هند، ویتنام و در سالهای گذشته از اندونزی، مالزی و تایوان وارد میشد.
وی افزود: کیفیت غذای میگوی وارداتی از غذای میگوی تولید داخل بهتر است و کیفیت غذای میگو در برخی کارخانهها نسبتا بد نیست اما در برخی کارخانههای جدید که به تازگی وارد مدار تولید شدهاند، به علت نداشتن تجربه و اطلاعات کافی بعضا محصولات بیکیفیت را روانه بازار میکنند.
معلم تصریح کرد: غذای میگویی که کیفیت ضعیفی دارد، به تبع میگوی تولیدی را ضعیف میکند و عدم رشد میگو را به دنبال دارد که برای پرورش دهنده از نظر اقتصادی توجیهپذیر نیست و ممکن است موجب بروز بیماری و استرس در میگو شود.
وی با بیان اینکه قیمت غذای میگو تولید داخل با غذای میگوی وارداتی تقریبا یکسان است، خاطرنشان کرد: نیاز خوزستان به غذای میگو سالیانه حدود 2 هزار تن است و با توجه به اینکه دستگاهها و ماشینآلات تولید غذای میگو و ماهی شبیه به هم است میتوان کارخانههایی برای تولید غذای میگو و ماهی در استان راهاندازی کرد که به نظرم میتواند پاسخگوی نیاز استان باشد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان میگو خوزستان عنوان کرد: بزرگترین و مهمترین دغدغه تولیدکنندگان میگو در خصوص نهادههای تولید، تامین غذای میگو است که با راهاندازی کارخانه تولید میگو در استان پرورشدهندگان میتوانند غذای میگو مورد نیاز خود را از محلی نزدیکتر تهیه کنند و این مساله موجب تسهیل امور تولید در صنعت پرورش میگو استان میشود.
انتهاي پیام/و