محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه در
گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بیشتر خوراکی
های مصرف روزانه ما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها ، املاح و غیره است که
با رعایت نحوه خوردن آنها در طول زندگی از جوانی طولانی تری بهره مند می
شویم.
این
متخصص تغذیه گفت: ویتامین D یکی از مقادیری است که در عدس، لبنیات، تخم
مرغ ، ماهی ، گوشت یافت شده و از پیری زودرس به خصوص در بانوان جلوگیری می
کند.
وی
با اشاره به اینکه بانوان در معرض کمبود کلسیم هستند یادآور شد: خوراکی
های حاوی مقادیر زیادی کلسیم مانند لبنیات و گوشت که منبع اصلی این ماده
است روزانه و هفتگی مصرف شود.
عزیزی
در ادامه بیان داشت: پروبیونیک های موجود در لبنیات مانند ماست، دوغ ،
پنیر و مشتقات آن می توانند از بروز پیری زودرس به خصوص در بانوان پیشگیری
کند.
این
متخصص تغذیه در ادامه اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی، روغن
کلزا،و همچنین مغز گردو و روغن کنجد نیز می تواند به مدت طولانی فرد را
جوان و شاداب نگه دارد.
وی تاکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و میوه ها برای جلوگیری از یبوست به دلیل کم تحرکی در سالخوردگان بسیار مناسب است.
عزیزی
بیان کرد: املاح معدنی مانند منیزیم که کمک کننده به تنظیم قند و فشارخون
هستند نیز از آن دسته خوراکی هایی است که در افزایش طول جوانی به اشخاص کمک می
کند.
انتهای پیام/