مواد شیمیایی و رنگی با تولید سم در بدن باعث ایجاد مسمومیت می شوند.

جعفریان متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به مواد شیمیایی و نگهدارنده موجود در مواد غذایی اظهار داشت: مواد رنگی موجود در نگهدارنده ها سبب بروز مسمومیت  در بدن شده و این کار با تولید سم همراه است.

وی ادامه داد: مواد رنگی غیر مجاز روی سیستم ایمنی اثر گذاشته وسبب ایجاد تهوع ،استفراق ،اسهال ،تب در بدن افراد شده که در موارد خیلی حاد منجر به مرگ می شود.

این متخصص تذیه در خصوص راه های جلوگیری از مسمومیت ، گفت: دقت در نگهداری و پخت غذا و آگاهی یافتن از تاریخ انقضای محصولات ما را در رهایی از مسمومیت یاری می کند.

جعفریان یاد آورشد:  :تغییرات آب و هوایی(فصلی) خود ذاتا تاثیر گذار نبوده ولی زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند.

وی تاکید  کرد: در کودکان،افراد سالمند و زنان بار دار ریسک ابتلا به مسمومیت بیشتر است که بهترین اقدام برای این گروه های سنی مراجعه به پزشک و پرهیز از درمان های خودسرانه است. 

این متخصص تغذیه عنوان کرد: زنان باردار به علت ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن باید از مصرف مواد غذایی چون گوشت نیم پخت ، مرغ ،تخم مرغ و غیره که زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند، جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.