به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، این نان معروف سنتی و خوشمزه در تمام روزهای سال ، بویژه در ماه مبارک رمضان در شهرستان مهاباد استفاده می شود.
در روستاهای این شهرستان رسم است که خانواده ها ، نان محلی " کولیره ناسکه" را پس از پخت ، به عنوان هدیه ای به مناسبت فرارسیدن رمضان برای همدیگر می فرستند.
برخی زنان کرد در ماه رمضان ، هر روز این نان های سنتی را می پزند و آن را برکت سفره افطار و سحری می دانند.
برخی هم در دیگر روزهای سال از این نان خوشمزه می پزند و آن را به قیمت ارزان به مردم می فروشند.
مواد اصلی برای برای پخت این نان سنتی ، آرد و شیر و شکر است که به دلیل طعم خوشمزه و منحصر به فردش در بین بچه ها هم طرفداران زیادی دارد و برای آنان مفید است.
نان های محلی در مناطق کردنشین ، به سبب دارا بودن طعم و ارزش غذایی خاصی که دارند ، همواره از جایگاه ثابتی بر سر سفره ی مردم برخوردارند.
انتهای پیام/