به گزارش
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛حامد علامتی دبیر كل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان امروز در نشست خبری با موضوع اوقات فراغت دانش آموزان اظهار داشت: متولی اصلی برنامه های دانش آموزان، خانواده ها هستند لذا لازم است فرهنگسازی و آگاه سازی بیشتری در این رابطه انجام شود؛ همچنین دستگاه های دیگر نیز به جهت كمك به امر تعلیم و تربیت با خانواده همكاری های لازم را دارند.
دبیر كل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان عنوان كرد: برخی خانوادهها با ثبت نام فرزندانشان در كلاس های مختلف مسئولیت تعلیم و تربیت را به سایر دستگاه ها واگذار می كنند و دنباله رو این موضوع آسیب های اجتماعی فرزندان را تهدید میكند كه به همین منظور كلاس های آموزشی مختلفی برای خانواده ها در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به برنامههای تابستانی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان عنوان كرد: طرح سراسری خیمههای معرفت برای دانش آموزان مستعد اخلاقی، دینی و علمی مقطع متوسطه اول در نظر گرفته شده كه برنامه های گروهی را شامل می شود همچنین اجرای مرحله دوم كمی كتاب به منظور ترویج كتاب های مختلف در دستور كار قرار میگیرد، كتاب اعتراف غلامان برای دانش آموزان و كتاب تا قاف كرامت با موضوع جایگاه زنان برای مربیان از جمله گزینه های پیشنهادی است.
علامتی در خصوص برنامه های دیگر اوقات فراغت تابستانی بیان كرد: اجرای طرح قرارگاه نشریات دانش آموزی از دیگر برنامه ها است كه مهارت تولید نشریه هدف اجرای آن است كه پس از ارسال آثار به دبیرخانه سمنان و داوری به منتخبین جوایزی اهدا می شود همچنین برگزاری طرح حلقه معرفت از دیگر برنامه ها است كه برای دانش آموزان مقطع متوسطه دوم با موضوع مباحثه مسائل دینی و اجتماعی برگزار می شود.
دبیر كل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان افزود: برگزاری هیأت های انصارامهدی نیز با هدف تقویت اعتقادات نوجوانان نیز به صورت هفتگی برگزار می شود كه اوج آن در ١٤ تا ٢٤ مرداد ماه مصادف با دهه كرامت و ٢٢ تا ٣٠ شهریور ماه مصادف با هفته ولایت و امامت از دیگر برنامه ها است همچنین در ٢١ شهریور ماه نیز برنامه دعای روز عرفه انجام می شود.
وی با اشاره به برنامه انتخابات دانش آموزی تصریح كرد: این برنامه شامل قرارگاه های شهری، استانی و ملی است كه در بازه زمانی بین تیر تا مرداد ماه انجام می شود، اجرای آن برای دختران در دماوند و برای پسران در مشهد است همچنین اردوهای آموزشی طلایه داران فردا در سطح استانی یا شهرستانی برای مسئولان و هیأت اعضا مدارس به صورت اردوهای آموزشی سه تا هفت روز در نظر گرفته شده است.
علامتی اذعان كرد: برگزاری اردوهای جهادی از دیگر برنامه ها است كه خراسان رضوی، كرمان و تهران به عنوان متولیان این امر با سفر به استان ها و مناطق محروم اقدام به ساخت و ساز فضا، مسجد و محوطه سازی می كنند همچنین ارسال مطالب و محتوا برنامه كابوس ٢٠٤٠ روز قدس نیز تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
دبیر كل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان عنوان كرد: اجرای طرح ورزشی و كوهنوردی نیز از دیگر برنامه ها برای مربیان با محوریت كوهپیمایی است كه برای استان های جنوبی و فاقد كوه نیز برنامه های كویرنوردی، دریانوردی یا سفر به استان های دیگر برای كوهپیمایی تدوین شده است.
وی در خصوص اهمیت اوقات فراغت گفت: اوقات فراغت تبلور نتایج تلاش های تربیتی در طول سال تحصیلی است و لازم است میزان قدرت اندیشیدن و انتخاب بچه ها در این فرصت طلایی سنجیده شود چرا كه اوقات فراغت فراتر از استراحت و تفریح است و خانواده ها باید ظرفیت ها و توانایی فرزندانشان را شناسایی كنند.
وی افزود: پیش بینی ما طبق آمار سال گذشته استقبال ٣٠٠ هزار نفری دانش آموزان است كه امیدواریم امسال بیش از پیش مورد استقبال قرار بگیرد چرا كه برنامه ها با هدف تحقق نظام آموزشی و تربیتی تدوین شده است.
انتهای پیام/