به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، مهندس مهرداد شریفی با بیان اینکه حین بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، کارگاه شیرینی پزی واقع در یک منزل مسکونی کشف شد که دارای مشکلات جدی ساختمانی و مملو از حشرات موذی بویژه سوسک بود، بیان داشت: با توجه به وجود نواقص بحرانی در محل و طبق ماده 22، 23 و 26 آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، نسبت به غیر فعال کردن این کارگاه شیرینی پزی تا اطلاع ثانوی و اخذ صلاحیت بهداشتی، اقدام گردید.
وی با هشدار در مورد بروز بیماری های ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی، ابزار کار، محل تولید و فرآوری محصولات غذایی و همچنین استفاده از انواع مواد اولیه نامرغوب، از صاحبان مشاغل و صنوف حساس خواست: در قبال سلامت شهروندان، همواره احساس مسئولیت و تعهد داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز خاطر نشان کرد: نخستین رسالت کارشناسان مرکز بهداشت، آموزش به اقشار مختلف مردم، اصناف و اطلاع رسانی درست وعلمی به آنان است ولی در عین حال، به عنوان متولی سلامت شهروندان، هیچگونه تخلفی را مورد اغماض قرار نخواهیم داد.
مهندس سید نعیم موسوی نسب کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز نیز به شهروندان توصیه کرد: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تأیید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با موادغذایی بویژه اصناف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، مراکز تهیه و عرضه فست فود و نان فانتزی و.. مراتب را بصورت تلفنی به شماره تلفن 35 -33914220 و یا سامانه 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/گ