به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پوکمان، نام بازی کامپیوتری است که شرکت نینتندو ژاپنی آن را طراحی و روانه بازار کرد. سپس بخاطر استقبال غیر قابل باور از این بازی، ژاپنی ها انیمیشن این بازی پر طرفدار را نیز ساختند.
با توجه به اینکه تنها بیش از چند روزی نمی شود که این بازی جنون آور روانه بازار شده است، ولی این بازی مانند یک ویروس، هواداران بازی های رایانه ای و موبایلی را در سرتاسر جهان به خود آلوده کرده و همه را درگیر خود کرده است.
محبوبیت این بازی به قدری بالا رفته که، برخی از نامزدهای انتخاباتی آمریکا مثل هیلاری کلینتون نیز، برای جلب توجه هوادارنشان به خود، از این بازی تبلیغ به میان آورده و خود را مردمی معرفی کرده اند.
محققان بر این باورند که با توجه به جنون این بازی، که آشکارا می توان در سرتاسر خیابان های کشورهای بزرگی همچون آمریکا مشاهده کرد، می تواند تا چند روز آینده با احاطه شبکه های اجتماعی نظیر توییتر، تلگرام و اینستاگرام، فضای مجازی را تحت الشعاع خود در آورد و با عبور از غول های نرم افزاری همچون "گوگل"، "مایکروسافت"، "گوگل مپ" و "اسنپ چت"، به غول نرم افزاری جهان تبدیل شود و رکورد غیر قابل توصیف رقم بزند.
برخی از کاربران این بازی بعد از اینکه فهمیدند خانه یا کسب و کار آنها در کانون بحران پوکمان قرار گرفته است با قرار دادن نشانههایی به سایر کاربران خواسته اند وارد حریم آنها نشوند.
این بازی جنون آور بارها و بارها در آمریکا حادثه آفریده، یا در پشت فرمان در حین رانندگی، یا در خیابان ها. یکی از شهروندان ایالت فلوریدا می گوید که یک روز به اشتباه به چند نوجوان که در حال بازی پوکمان بودند شلیک کرده، ولی خوشبختانه، آنها از این حادثه جان سالم به در بردند و الفرار.
این فرد می گوید در حین خارج شدن از منزل بودم که صدای مشکوکی از داخل یکی از خودروهایی که در مقابل منزل ما پارک کرده بود به گوش می رسید، خوب دقت کردم متوجه صدای دو نوجوان در داخل خودرو شدم که، یکی به دیگری می گفت: چیزی به دست آوردی؟ و من هم به خبال اینکه این دو نوجوان دزد هستند به طرف خودرو با اسلحه خود چندین مرتبه شلیک کردم ولی در آخر آن دو نوجوان توانستند از محیط دور شده و دوباره با فریاد ماجرا را برای من توضیح دادند.
لازم بذکر است که هر پوکمان میتواند تنها ۴ حرکت را یاد بگیرد. در صورتی که هر پوکمان بخواهد بیش از ۴ حرکت یاد بگیر، حرکت اول خود را فراموش می کند تا حافظه آزاد شود برای یادگیری جرکت جدید.
منبع: ورلاندو سنتیل
انتهای پیام/