به گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه
؛بهمن خدادادیان گفت: مکاتبات بسیاری با مرکز بهداشت استان انجام و به آنها اطلاع دادهایم که در زمینه برخورد و ساماندهی دستفروشان تاکنون نتیجهای نگرفتهایم و نیاز است تا این موضوع در کارگروههای بالادستی مطرح شود.
وی گفت:بیکاری به جای خود مشکل بزرگی است، اما نمیتوان سلامت مردم را به خاطر بیکارنشدن عدهای به خطر انداخت.
وی تصریح کرد: ما هم با بیکار شدن این افراد موافق نیستیم و از شهرداری خواستهایم تا مکانی برای فعالیت دستفروشان تهیه کرده و تسهیلات مناسب بدهد تا افراد تمایل به فعالیت در این اماکن داشته باشند.
خدادادیان بیماریهای مشترک انسان و دام مانند تب مالت، سیاه زخم، تب کریمه کنگو و کیست هیدراتیک را از جمله خطرات خوردن محصولات غیر بهداشتی مانند جگر دانست .
وی تصریح کرد: بیماریهای انگلی و بیماریهای کبدی هم از دیگر خطرات خوردن این محصولات است.
وی با بیان اینکه احتمال آلوده بودن این جگرها به انگل فاسیولا نیز وجود دارد، گفت: این انگل بعد از مدتی موجب بیماری زایی شده و کبد را درگیر میکند که حتی میتواند موجب از کار افتادن کبد و مرگ شود.
خدادادیان تصریح کرد: حتی در صورت سالم بودن جگر و گوشت مورد استفاده، باز هم به دلیل محیط نامناسب آمادهسازی سیخ های جگر و بهداشتی نبودن وسایل مورد استفاده جهت آماده سازی جگرها باز هم خطر انتقال بیماریهای مختلف وجود دارد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در برخی موارد عوارض خوردن این نوع جگرها در بلند مدت بروز پیدا میکند.
انتهای پیام/ح