به
گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب سایت "کوارتز" در مطلبی نوشت: در ماه جاری، هند بیست و پنجمین سالگرد آزادسازی اقتصادیاش را برگزار خواهد کرد. این در حالی است که صندوق بینالمللی پول اعلام کرده است آینده اقتصاد این کشور روشن نیست.
روز گذشته، صندوق بینالمللی پول گزارشی از چالشهایی که هند به عنوان سومین اقتصاد آسیا با آنها روبرو است را منتشر کرد. در بین این عوامل، کندی رشد اقتصادی این کشور نیز ذکر شده است. این گزارش پس از اعلام تخمین یکی دیگر از سازمانهای اقتصادی وابسته به واشینگتن درباره رشد اقتصادی در هند منتشر شده است. این سازمان، رشد اقتصادی هند را در سال 2016 7.5 درصد اعلام کرد. این در حالی است که این سازمان این رقم را در سال 2017، 7.4 درصد تخمین زده است.
هند اکنون نسبت به سایر کشورهای جهان، سریعترین رشد اقتصادی را دارد. اما نگرانیهایی که صندوق بینالمللی پول اعلام کرده است ممکن است بر تولید ناخالص داخلی این کشور تاثیرگذار باشد.
صندوق بینالمللی پول 5 نگرانی درباره اقتصاد هند را بیان کرده است. نخست، روند کند اصلاحات اقتصادی در این کشور است. مجلس هند در تصویب قوانین مالیاتی جدید به سرعت کافی عمل نکرده است. صندوق بینالمللی پول اعلام کرده است هند باید اصلاحاتی را در زمینه سیاستهای مالیاتی انجام دهد و اقداماتی را برای کاهش کمکهزینههای دولتی – مانند یارانهها – در نظر گیرد.
صندوق بینالمللی پول همچنین از صورت وضعیت مالی ضعیف بانکها و شرکتهای بزرگ هند اعلام نگرانی کرده است. شرکتها و بانکهای هندی بدهیهای بسیاری زیادی دارند. این نهاد اعلام کرده است این ترازنامهها بر آینده اقتصاد هند تاثیر گذارند.
همچنین این نهاد درباره رشد کند در صادرات هند ابراز نگرانی کرده است. در سال گذشته، به دلیل سقوط بهای نفت و تقاضای جهانی برای آن، صادرات هند با کاهش چشمگیری روبرو شده است.
مسئله دیگر، نیاز به اصلاحات در نیروی کار در این کشور ذکر شده است. این اصلاحات نه تنها باید به اقتصاد هند کمک کند، بلکه باید برای جلب سرمایهگذاری خارجی نیز موثر واقع شود.
آخرین مورد از لیست نگرانیهای صندوق بینالمللی پول درباره اقتصاد هند، مخارج دولت هند است. افزایش سرمایهگذاری های دولتی برای هند ضروری است. این امر به هند کمک میکند به رشد اقتصادی سریعتر و کاملتر دست یابد. افزایش مخارج دولتی میتواند تقاضا را افزایش داده و اشتغالزایی کند. به این ترتیب، رشد اقتصادی نیز افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/