به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، ملکی نژاد رئیس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: ارتقاء تحقیقات سلامت در حوزه مواد غذایی از جمله اهداف مهم مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی استان است که در این راستا ارتقاء کیفی طرح های تحقیقاتی مرتبط با سلامت و کاهش مخاطرات سلامت مواد غذایی در اولویت کاری این مرکز است.
ملکی نژاد افزود: یکی از پروپزال های پژوهشی مصوب با موضوع بررسی اثر رژیم غذایی کم انرژی و مکمل یاری (مکمل درمانی) با اسید چرب امگا 3 برسطوح سرمی آنزیمهای کبدی در بیماران دچار اضافه وزن و افراد چاق مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی NAFLD می باشد؛ که این طرح از نظر بهبود روش تغذیه ای بیماران مبتلا، با دریافت رژیم غذایی کم کالری و مکمل درمانی با اسید چرب امگا 3 در جهت کاهش عوارض ناشی از بیماری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی در ادامه در خصوص دومین طرح مصوب این مرکز گفت: بررسی اثر رژیم غذایی غنی شده با غلات کامل و سبوسدار بر شدت بروز علائم جسمی، رفتاری، روحی در بیماران مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی زنان شهرستان ارومیه به منظور ارائه پیشنهادات در مورد روش تغذیه مطلوب و استفاده از غذاهای حاوی غلات کامل و سبوس دار برای کمک به بیماران مبتلاء، دیگر طرح مصوب این مرکز در دومین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی در استان آذربایجان غربی است.
گفتنی است: دومین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی در استان آذربایجان غربی روز سه شنبه مورخه بیست و نهم تیر ماه 95 با حضور اساتید و اعضای شورای پژوهشی و اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.
انتهای پیام/ب