عبادالله فتح اللهی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از علل ناکارآمدی در نوسازی بافت های فرسوده عوامل مدیریتی، اجتماعی و فقر کالبدی است، که لزوم هماهنگی نقش آفرینان در فرایند نوسازی در سطوح مختلف مدیریت های استانی، شهری و محلی با مدل مدیریت هماهنگ برای افزایش هم افزایی مجموعه دستگاه ها احساس می شود.
وی در ادامه گفت: بسترسازی، توانمندسازی، اعتمادسازی و نهادینه کردن فعالیت دستگاه های مرتبط از جمله اقدامات انجام شده در رویکرد نوسازی مردمی و مشارکت های محله محور است که ایفای نقش32 دستگاه اجرایی از مجموعه های دولت و شهرداری می تواند تأثیر بسزایی در روند پیشبرد اهداف نوسازی داشته باشد.
فتح اللهی تصریح کرد: این سازمان در ایفای نقش مدیریت هماهنگ خود برای نوساری به الگویی از سطح محلی تا ملی نیاز دارد که در همین راستا دفاتر خدمات نوسازی، مقر هماهنگی و بهم پیوستن نیروهای متعدد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و کالبدی موجود در مرکز محلات فرسوده هستند و انتظار می رود ستاد بازآفرینی را در جهت تکمیل حلقه های مدیریت محلی یاری نمایند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر در پایان خاطر نشان کرد: امید است با همکاری دستگاه های مربوطه، شهرداری، دولت، مالکان و شهروندان نیز روند نوسازی بافت های فرسوده تسریع یابد.
انتهای پیام/