عليرضا كمرئى مدير كل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت و گو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، اظهار داشت:در طول سال جلسات مختلفی به منظور شناسايی چالش ها و مشكلات پيش روی آموزش و پرورش هر استان برگزار می شود و سالی يک بار هم استان های سراسر كشور به گفت و گو می پردازند كه نتايج هر يك از جلسات تدوين راهبردهای جديد را می طلبد.
مدير كل آموزش و پرورش شهر تهران عنوان كرد:اهميت موضوع اجرايى شدن سند تحول به عنوان الگوی تمام مباحثه ها است كه هم انديشی های گوناگون گامی بزرگ در جهت ارتقاء سطح كيفی و كمی آموزشی در دانش آموزان را به دنبال دارد.
وي با اشاره به اين كه بايد توجه بيشتری به حل مشكل توزيع نامتوازن معلمان در پايه های تحصيلی مختلف شود،گفت: نسبت جمعيت معلمان زن به مرد، ٨٠ به ١٠٠ است و اين موضوع در حالی است كه نيمی از دانش آموزان دختر و نيمی از دانش آموزان پسر هستند.
كمرئى ادامه داد: ترجيح می دهيم كه در پايه های سه گانه اول ابتدايى از معلمان خانم استفاده كنيم كه اين موضوع ريشه در مسائل روانشناختی دارد و در استان تهران اين استاندارد به هم ريخته است.
مدير كل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: سياست های جذب و نگهداری نيروی انسانی تحت تأثير عوامل بيرونی قرار دارد و حركت در جهت متوازن سازی نسبت های جنسيتی در حوزه آموزش و پرورش با مشكل مواجه شده كه برای حل اين موضوع چشم انداز ١٠ ساله پيش بينى شده است.
انتهای پیام/