به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ مرتضی یعقوبی اظهار کرد: همه مراحل بارگیری، کشتار و توزیع گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی صورت می گیرد.
وی
افزود: پس از تائید سلامت گوشت طیور و آلایش خوراکی، از سوی مسئولین فنی
کشتارگاه مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای طبق مقرارت صادر می شود.
کارشناسان
این اداره، علاوه بر نظارت دقیق بر مراحل کشتار، برنامه نظارت دوره ای
مستمر بر بهداشت عمومی کشتارگاه ها و مراکز عرضه و توزیع این محصول دارند
تا مصرف کنندگان بتوانند از محصولات سالم وبا کیفیت بالاتری استفاده کنند.
انتهای پیام/