به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ هادی ذبیحی افزود: امسال 30 هکتار از اراضی مستعد کشاورزی روستای گرانسربا از توابع بخش مرکزی این شهرستان به کشت خیار اختصاص داده شده و با توجه به آغاز برداشت این محصول از جالیزهای این روستا پیش بینی می شود 750 تن خیار مرغوب و ارگانیک برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی گفت: علاوه بر روستای گورانسراب که قطب اصلی کشت و تولید خیار در خلخال است امسال 10 هکتار از اراضی کشاورزی روستا های بخش مرکزی این شهرستان به کشت خیار اختصاص داده شده و پیش بینی می شود 250 تن خیار از مزارع و جالیز ها برداشت شود.
وی افزود: با توجه به استفاده نکردن از کود و سموم شیمیایی برای تولید خیار توسط کشاورزان این شهرستان خیار تولیدی خلخال کاملا ارگانیک بوده و علاقمندان بسیاری در استان و سایر مناطق دارد.
انتهای پیام/ح