دیمهور معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در گفت و گو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کیفهای سنگین بر روی راست قامتی دانش آموزان تاثیر منفی دارد؛ البته آموزش و پروش اصولا با نوشتن مشق شب و حمل کتاب های درسی سنگین مخالف است و نوشتن تکلیف شب از نظر علمی نیز تایید نمی شود زیرا جریان یادگیری باید در مدرسه تکمیل شود.
وی افزود: معلمان مدارس باید تلاش کنند تا مکمل های یادگیری در ساعات مدرسه انجام شود و فعالیت هایی که در جریان زندگی روزمره در محیط های غیر از مدرسه صورت میگیرد باید به گونه ای باشد تا در جهت یادگیری دانش آموزان به شکل غیر مستقیم تاثیر بگذارد.
دیمه ور تاکید کرد: یکی از عوامل موفقیت در بهداشت روانی دانش آموزان، حذف کردن مشق شب است تا هم دانش آموزان بار کمتری از کتاب های درسی را حمل کنند و هم زمان بیشتری برای یادگیری داشته باشند بنابر این از مدیران خواهشمندیم تا جایی که ممکن است با تعبیه کمد ها در راهرو و کلاس های درس این بار سنگین را از دوش دانش آموزان بردارند.
وی گفت: انتظاری نداریم که در این پروسه زمانی کوتاه 61 هزار مدرسه در مقطع ابتدایی مجهز به کمد شوند اما انتظار میرود که مدیران همکاری های لازم را در این زمینه داشته باشند همچنین با اختصاص 280 میلیارد ریال برای تجهیز مدارس ابتدایی در نظر داریم این پروسه را در سریع ترین حالت ممکن انجام دهیم.
انتهای پیام/