اختتامیه نخستین جشنواره سراسری "حقوق بشر آمریکایی" با تقدیر از نادر طالب زاده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اختتامیه نخستین جشنواره سراسری "حقوق بشر آمریکایی" با حضور شخصیت‌های فرهنگی و هنری چون نادر طالب‌زاده، سید مسعود شجاعی طباطبائی، وحید یامین پور، فضل الله موسوی، سردار سعید قاسمی، سید محمد حسینی، آیت الله مهدی میرباقری و فعالان فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای این برنامه سید محمد حسینی وزیر سابق ارشاد با اشاره به آماری از قربانیان رو به افزایشی که به دست آمریکا در نقاط مختلف جهان به جا مانده اند، گفت: قربانیان حاصل از حملات، ترورها و این دست موارد توسط رژیم غاصب آمریکا همچنان ادامه دارد. این کشور  30سال است که لشکر کشیده و همچنان در حال جنایت است. همانطور که نمونه این کشتارها را همچنان در یمن، سوریه، فلسطین و... می بینیم به همین جهت حرکت ما در مقابل آمریکا جز پایداری و استقامت در برابر این کشور نخواهد بود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به تأثیر به سزایی که چنین جشنواره‌هایی در شناخت هر چه بهتر حقوق بشر آمریکایی دارد، گفت: هر جا کودتا و کشتاری رخ می‌دهد ما آمریکا را پشت آن می بینیم و این هنرمندان هستند که می‌توانند با درایتشان به نوبه خود این جنایات و نگاه را منعکس کنند.

بعد از پخش کلیپی از نقض حقوق بشر توسط آمریکا، سردار سعید قاسمی به روی صحنه آمد و وی نیز از مصادیق نقض حقوق بشر به دست آمریکا گفت و از برگزاری این جشنواره ابراز خرسندی کرد.

پس از این بخش نوبت به صحبت‌های اسماعیل آجرلو دبیر اجرایی این جشنواره رسید.

وی عنوان کرد: در این جشنواره تلاش ما بر این بود تا نقد هنرمندان ایرانی از حقوق بشر آمریکایی را در قالب هنر به تصویر در آوریم. در همین راستا پس از اعلام فراخوان، 800 اثر از 400 هنرمند به دبیرخانه جشنواره رسید که بیش از 50 اثر در قالب نمایشگاهی به مدت یک هفته برای بازدید علاقه مندان درحوزه هنری به نمایش در آمده است.

آجرلو یادآور شد: در این مجموعه  آثاری در قالب موشن گرافی، اینفوگرافی، پوستر و عکس، چیدمان و کاریکاتور از هنرمندان به نمایش گذاشته می شود.

در ادامه با حضور حسینی و مومنی شریف از کتاب نقض حقوق بشر در آمریکا رونمایی شد و بعد هم از آقایان شجاعی طباطبائی و نادر طالب زاده به جهت فعالیت در زمینه افشای حقوق بشر آمریکایی تقدیر به عمل آمد. 

نادر طالب زاده بعد از دریافت لوح تقدیر عنوان کرد: پرداخت به این موضوع اتفاقی است که کمتر شاهد آن هستیم و این رویداد مثبتی است که امیدوارم در سال های آتی پخته تر برگزار شود.

وی افرود: با وجود همه این ها ما همچنان یک قرارگاه ثابت جنگ نرم نداریم. ما باید این موضوع را از ایران توسعه دهیم تا فقدان پرداخت به این موضوع را به شکل گسترده ای با فرستادن افرادی به کشورهای دیگر جبران کنیم.

طالب زاده ادامه داد: انقلاب اسلامی اصل نظام را تغییر داد اما ما باید همچنان با ایجاد قرارگاه جنگ نرم حرف‌هایی که جمهوری اسلامی دارد را در عمل بیان کنیم.

پس از این ها از برگزیدگان هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره در گرایش های مذکور به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.

 بخش اول( عکاسی چیدمان):

در این بخش هیچ اثری به عنوان کار برگزیده معرفی نشد و تنها 4 اثر مورد تقدیر قرار گرفت:
1 – فاطمه عرفانیان
2- آقای علی اکبری
3- محمد جواد بهادری فرد
4- خانم نفیسه بندری

بخش دوم( بخش کاریکاتور)
1 – مازیار بیژنی
2- اکبر تراب پور
3- حمید صوفی

بخش سوم( بخش پوستر)
1- امیر بایرامی
2- یونس رجبی
3- محمد براتی
تقدیر از آرش فروغی

بخش چهارم( بخش اینفوگرافیک)
1- علیرضا خدامرادی
2- آقایان حسین رستمی و مجتبی غریب نواز
3- محسن راستی پور

بخش پنجم( موشن گرافیک)
1- سید مرتضی خلیل پور
2- محمدرضا قلی پور
3- محمدعلی محمدی



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.