به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «پرانوتی ناگارکار ایسرانی» ۱۰ سال پیش که ازدواج کرد بزحمت، نوعی نان سنتی به نام چاپانی برای شوهرش میپخت که از ورز دادن خمیر تا پایان پخت، کاری وقتگیر و خستهکننده و پرریختوپاش بود. ظرفی بزرگ برای مخلوط کردن آرد و تهیه خمیر نیاز بود و نهایتا ذرات آرد هم به این طرف و آن طرف پخش میشد. او نهایتا به فکر ساخت دستگاهی افتادند که زحمت و وقت کمتری برای تهیه نان مورد علاقهشان داشته باشد.
پرانوتی و همسرش «ریشی ایسرانی» هر دو ۳۴ ساله و فارغالتحصیل دانشگاه ملی سنگاپورند. دستگاهی که آنها ساختهاند جای کمی در میان وسایل آشپزخانه اشغال میکند و نحوه کار آن بسیار ساده است.
این دستگاه «روتی میکر» نام دارد و پس از آن که روشن شد، سه تا چهار دقیقه طول میکشد تا بخوبی گرم شود و برای پخت نان قابل استفاده باشد. در این مدت میتوان آرد، آب و روغن را در محفظههای مخصوصی ریخت که روی دستگاه تعبیه شده. پس از آن، دستگاه به طور خودکار مواد را مخلوط کرده، خمیر را ورز میدهد و سپس اولین نان را شکل داده، میپزد. با پایان گرفتن کار پخت یک نان، مجدداً نان بعدی را آماده و شروع به پخت میکند.
فرایند تولید نان با این دستگاه حدود 10دقیقه طول میکشد و به هیچ کار اضافه یا محیط کار زیادی نیاز ندارد و به همین دلیل نان پختهشده کاملا بهداشتی است و محیط آشپزخانه کاملا تمیز میماند.
منبع:سلامت آنلاین
انتهای پیام/
چطوری ازکجا؟