به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،طهمورث قاسم نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: عملیات اصلاح نژاد گوسفند اسفنج گذاری در پنج مرحله در مجتمع کشت و صنعت پرا در منطقه دودانگه شهرستان ساری انجام شد.
وی افزود: عملیات اصلاح نژاد اسفنج گذاری گوسفند از 20 مردادماه امسال در این منطقه آغاز شد و در پنج مرحله اسفنج گذاری، تزریق هورمون و قوچ اندازی انجام می شود.
وی با بیان اینکه پروسه زمانی اجرای این عملیات در هر مرحله 15 روز است گفت: 125 رأس میش از قوچ نژاد رومانف تلقیح شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود : عملیات اصلاح نژاد یکی از مهمترین روش ها برای بهبود وضعیت گله از نظر راندمان تولید و صرفه اقتصادی برای دامداران است.
طهمورث قاسم نژاد، گفت: شهرستان ساری با 290 هزار رأس گوسفند و 29 هزار و 997 راس بز به عنوان قطب تولید گوشت قرمز استان محسوب می شود.
انتهای پیام/