به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عیسی قاسمی طوسی، دبیر ستاد طرح سالم سازی دریا امروز در جلسه ستاد ساماندهی طرح سالم سازی دریا با بیان اینکه بیش از 170 هزار نیروی غریق نجات و هلال احمر امسال در این طرح به کار گرفته شدند، گفت: از این تعداد 881 نفر خارج از طرح دریا خدمات رسانی می کنند.
عیسی قاسمی طوسی، به جان باختن 63 غریق امسال در دریای مازندران اشاره کرد وافزود: 24 تن آنها در محدوده طرح شنا طعمه امواج دریا شدند.
دبیر ستاد ساماندهی طرح سالم سازی دریا با تاکید به اینکه در موج سوم سفرهای تابستانی شاهد ازدیاد مسافر به مازندران و دریای شمال خواهیم بود، با توجه به طوفانی و نیمه طوفانی بودن دریا تا پایان زمان اجرای طرح، همکاری یگان ویژه نیروی انتظامی را برای کاهش آمار غرق شدگان خواستار شد.
وی گفت: نوشهر با 16 غریق بیشترین و عباس آباد ،فریدونکنار و میاندورود کمترین آمار غرق شدگان را به خود اختصاص داده اند.
فخاری معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران نیز با بیان اینکه 2هزار و 229 حادثه دیده دریا امسال با حضور به موقع نجاتگران هلال احمر از مرگ نجات یافتند، گفت: بیشتر این نجات یافتگان خارج از محدوده طرح دریا مشغول شنا بودند.
فخاری با اشاره به شناسایی 358 نقطه حادثه خیز در دریای مازندران، افزود: هزار و 31 ناجی غریق و امدادگر هلال احمر امسال در این نقاط مشغول به کار شدند.
وی کمبود تابلوهای هشدار شنا، ناآشنایی شناگران با خطرات دریا، مبادرت به شنا در ساعات غیر از طرح دریا و در روزهای طوفانی و همچنین نداشتن کارت های صلاحیت و آمادگی برخی از ناجیان را از مهمترین دلایل حوادث دریایی اعلام کرد.
وی گفت: بیشترین جان باختن مسافر در دریای مازندران نیز مربوط به استان های خراسان شمالی ،خراسان رضوی ،خراسان جنوبی ،تهران ،اصفهان ، کرمان و کرمانشاه است.
طرح سالم سازی دریا بر خلاف
سالهای گذشته که از اول تیر آغاز می شد و تا پایان شهریور ادامه داشت، با توجه به اینکه
31 شهریور امسال روز چهارشنبه است و مسافران معمولا تا آخر تعطیلات در استان اقامت
خواهند داشت، اجرای این طرح تا 2 مهر در استان ادامه دارد.
انتهای پیام/