وی افزود : مراکز فروش انواع ملزومات دانش آموزان مانند، لوازم التحریر، کیف، کفش، مانتو و همچنین تعمیرگاهها، پایانه های مسافربری و مجتمع های خدماتی بین راهی نظارت می شود .
پرزحمت تاکید کرد: کلیه صنوف و مراکز عرضه باید با نصب اتکیت بر روی کلیه کالاها و درج نرخ نامه انواع خدمات، صدور فاکتور رسمی از سوی واحدهای صنفی برای مشتریان، رعایت نرخ های مصوب با درصد سود قانونی را رعایت کرده و از خرید و فروش هرگونه کالا و لوازم التحریر قاچاق و تقلبی خودداری کنند.
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ، این طرح تا 10 مهرماه همزمان با سراسر کشور ادامه دارد .
پرزحمت در ادامه بر ضرورت دریافت مجوز برای برگزاری حراج و فروش های فوق العاده صنوف و مراکز عرضه تاکید کرد و گفت : بر اساس آیین نامه اجرائی ماده ۸۴ قانون نظام صنفی هر فرد صنفی قبل از اینکه اقدام به فروش فوق العاده کند باید ابتدا مجوز لازم از اتحادیه صنف مربوطه اخذ و کالای خود را با تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه کند.
وی افزود: کلیه صنوف متقاضی برگزاری حراج و فروش فوق العاده مکلفند مدارک لازم را همراه با درخواست کتبی و با ذکر تاریخ پیشنهادی برای برگزاری حراج یا فروش فوق العاده، به اتحادیه مربوطه ارائه دهند و مجوز برگزاری حراج را دریافت کنند در غیر اینصورت عدم دریافت مجوز حراج تخلف محسوب شده و جلوگیری خواهد شد.