وی با اشاره به اینکه تنها مجوز واردات به ایران در قالب شخص حقوقی را شرکت های مادر دارند ،عنوان کرد: شرکت های وارد کننده پوشاک به ایران باید طی دو سال معادل بیست درصد ارزش واردات خود در داخل کشور را تولید کنند و از ظرفیت خالی کارخانجات داخلی بهره گیرند.
صادقی با بیان اینکه ایران فقط به شرکت های فعال در قالب شخص حقوقی مجوز واردات می دهد گفت : این امکان فقط برای شرکت های مادر فراهم شده و مجوزبه شرکت هایی اختصاص می یابد که بیست درصد ارزش ریالی واردات کالا را در داخل تولید کنند و از محل بیست درصد به بازارهای هدف شرکت مزبور، صادرات شکل گیرد.
رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان گفت : تا کنون در هیچ نمایندگی برندسازی صورت نگرفته چرا که برخی از تلفن های همراه امکان حضور به صورت نمایندگی در کشور و اعطای نمایندگی به آن به دلیل وجود تحریم های بین المللی را نداشته اند.
وی ادامه داد: این کالاها به شکل قاچاق وارد کشور شده و باعث تضییع حقوق مصرف کننده و گمرک شده بودند.
یدالله صادقی با اشاره به مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: شرکت های ناتوان در تاسیس نمایندگی در کشور ما که کالاهای آنان مصرف زیادی در ایران دارد، از طریق مراجعه به سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و اخذ تاییدیه، می توانند اجازه ثبت سفارش را دریافت کنند.
وی عنوان کرد: این تسهیلات با هدف ارائه خدمات به مصرف کنندگان، ساماندهی تلفن های همراه و ایجاد طرح ریجستری موبایل صورت گرفته ، همچنین تا کنون هیچ محدودیتی برای شرکت های حاضر در این طرح دیده نشده و هر شرکتی می تواند مجوز واردات را دریافت نماید.
رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان گفت: طی سال های گذشته 9 شرکت توانستند با ارائه خدمات پس از فروش اجازه قانونی واردات را دریافت کنند که به تازگی این مجوز به 5 شرکت دیگر نیز داده شده است.